Aanmelden

🎉 Geweldig nieuws, fietsliefhebbers! 🎉
 
We barsten bijna uit elkaar van enthousiasme, want Renkum Fietst op 13 mei nadert met grote snelheid en het succes is werkelijk overweldigend! We willen jullie allemaal enorm bedanken voor jullie ongelofelijke enthousiasme en massale reacties.
 
We zijn verheugd om jullie te laten weten dat we onze stoutste verwachtingen hebben overtroffen en dat we de magische grens van 1400 deelnemers bijna hebben gepasseerd! Het is werkelijk ongelooflijk om te zien hoeveel mensen zich hebben aangemeld om samen met ons dit fantastische evenement te beleven!
 
Vanwege dit immense succes moeten we jullie een belangrijke mededeling doen: we hebbrn de online-inschrijvingen vervroegd beëindigen. Ja, je leest het goed! Vanwege de enorme belangstelling is de online inschrijvingen gestopt.

Je kunt nog steeds met ons meefietsen en deelnemen aan alle spannende activiteiten die we voor jullie in petto hebben, meld je op de dag zelf bij de startpunten.
 
We willen wel eerlijk met jullie zijn: onze consumptiebonnen zijn helaas uitgeput. Maar maak je geen zorgen, dit zal de pret niet bederven! Er is nog steeds zoveel te beleven en te ontdekken tijdens Renkum Fietst. We hebben een spectaculaire route voor jullie uitgestippeld, vol adembenemende landschappen en geweldige bezienswaardigheden. Daarnaast kun je nog steeds deelnemen aan prijsvragen en fantastische prijzen winnen!
 
Dus haal je fiets uit het stof, pomp je banden op en maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur. Renkum Fietst staat op het punt om je mee te nemen op een reis door het prachtige landschap van Renkum, en we weten zeker dat het een ervaring wordt die je niet snel zult vergeten.
 
Nogmaals willen we iedereen bedanken die zich heeft ingeschreven. Jullie hebben Renkum Fietst gemaakt tot wat het nu is: een bruisend, energiek en buitengewoon gemeenschapsevenement. We kunnen niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen op 13 mei, klaar om samen te fietsen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan!
 
Tot dan, fietsfanaten! 🚴‍♀️🚴‍♂️

Met deze website kan jij je eenvoudig inschrijven voor de leukste fietstocht van het jaar. We sturen je een bevestiging en op 13 mei kun je de route ophalen dichtbij je eigen woonplaats.

Op zaterdag fiets je gezellig langs alle dorpskernen van Renkum fietsen waar leuke activiteiten zijn georganiseerd. We vinden het leuk als kinderen met hun (groot)ouders samen gaan fietsen, maar iedereen kan deelnemen, van jong tot oud(er).

Wil je meer weten van de Airborne historie? Gidsen vertellen je graag hier meer over en bezoek de herdenkingspunten waar je langs komt met de fiets.

Deelname is gratis.

Alle deelnemers uit de Gemeente Renkum  krijgen een consumptiebon voor iets lekkers op elke locatie.

Doe mee met onze puzzeltocht en win mooie prijzen door de vragen langs te route te beantwoorden.

Aanmelden is mogelijk tot vrijdag 12 mei 24:00 uur.