Fiets mee langs de leukste activiteiten!

In Renkum

Vlak voor het centrum vind je op de fietsroute aan je rechterhand de Renkumse molen (er staan borden). Wijk even af van de route en vergeet niet de molen te bezoeken op de landelijke molendag. Proef van de verschillende molenproducten, pannenkoeken en het molenijs. Er staat ook een clown die leuke ballonnen kan maken. Daarnaast kun je de molen bezoeken.

De Renkumse Molen is ook het startpunt voor de fietsers vanuit Renkum.

Ga je verder op de route, dan kom je langs de kerk van de Protestantse Gemeente. Daar moet je even afstappen omdat ze hier hun jaarlijkse Lentebazaar organiseren. In de verschillende kramen heeft de organisatie weer allerlei bruikbare spullen verzameld.

Vervolgens kom je in de Dorpsstraat.
Hier tref je een interessante fotopresentatie aan van de slag in Renkum. Kijk eens hoe de huizen vroeger verwoest waren. Een gids vertelt je hier iets over de Renkumse Airborne historie.

Een mooi moment om even te pauzeren en iets te nuttigen bij de lokale horeca. Je kunt gebruik maken van de consumptiebon als je deelneemt aan de fietstocht en inleveren bij:

  • Chill Eat, Drink, Enjoy
  • La Cosina
  • Vishuis Renkum
  • Gokana Sushi Bar,
  • Koffie -en Theespeciaalzaak Beleef

Heb je al een mooi kleurtje op je wangen? De grimeur zorgt voor mooie kleurtjes.

Muziekvereniging Excelsior verzorgt hier mini workshops en je mag ook op de foto met de band of je favoriete muziekinstrument.

EHBO is aanwezig op het terrein van de Protestantse Gemeente (Lentebazaar)

Fiets mee langs de leukste activiteiten!

Oosterbeek - Wolfheze - Renkum - Heelsum - Doorwerth - Heveadorp